top of page

Bubbel Voetbal

Bij WildWoozt Events bieden we een hilarische en energieke activiteit aan: Bubbel Voetbal! Deze keer nodigen we je uit voor een unieke en onvergetelijke ervaring waarin plezier, competitie en lachen centraal staan.

De Activiteit

Bubbel Voetbal is een speelse variant van het klassieke voetbal, maar met een twist: alle spelers dragen grote, opblaasbare bubbels die hun bovenlichaam bedekken. Hierdoor wordt het spel niet alleen een test van je voetbalskills, maar ook van je evenwicht en veerkracht!

Wat Je Kunt Verwachten

Bij aankomst geven onze enthousiaste instructeurs een korte uitleg over de regels en veiligheidsrichtlijnen. Daarna krijg je de kans om in je bubbel te stappen en te wennen aan het bewegen en botsen in deze opblaasbare bol.

De Wedstrijden

Na een oefenronde, waarin je kunt wennen aan het rennen, springen en natuurlijk botsen in je bubbel, beginnen we met de wedstrijden:

  • Individuele Wedstrijd: In deze wedstrijdvorm speelt iedereen voor zichzelf. Het doel is om zoveel mogelijk doelpunten te scoren, terwijl je probeert te blijven staan ondanks de botsingen van je tegenstanders.

  • Teamwedstrijd: We verdelen de deelnemers in teams en spelen een klassiek voetbalspel, maar dan met de extra uitdaging van de bubbels. Teamwork en strategie zijn essentieel om te winnen.

  • Last Bubble Standing: Dit is een eliminatiewedstrijd waarbij het doel is om als laatste overeind te blijven. Bots je tegenstanders omver en blijf zelf zo lang mogelijk op de been!

Een Dag vol Lachen en Actie

Bubbel Voetbal bij WildWoozt Events is gegarandeerd een dag vol plezier, actie en onvergetelijke momenten. Of je nu komt met vrienden, familie of collega's, deze activiteit biedt een perfecte mix van competitie en hilariteit. Trek je sportieve kleding aan, stap in je bubbel en bereid je voor op een geweldige tijd vol lachen en spelen bij WildWoozt Events!

IMG_0938.HEIC
bottom of page