top of page

WildWoozt Events

Leuk dat je geïnteresseerd bent in WildWoozt events. Wij van WildWoozt organiseren verschillende events, deze events organiseren wij zelf en het is mogelijk om events op aanvraag te doen. Waar moet je dan aan denken? Dit kan bijvoorbeeld een sportdag, Obstakel-run of Timmer evenement zijn. Niets is ons te gek.

foto kindplanner_edited.jpg

Events

Wij zijn Jorn en Darryl

Bij WildWoozt Events zijn wij je partner bij de organisatie van je sportevent. We zijn van alle markten thuis en niets is ons te gek of te min. Van een kinderfeestje met 5 kinderen tot een schoolsportdag met 400 kinderen. Wij denken graag mee. We kunnen geheel ontzorgen bij de organisatie, maar werken ook graag samen met vrijwilligers als nodig. 

IMG_3778_edited.jpg

School Sportdagen

Speciaal voor basisscholen en middelbare scholen organiseren we de coolste sportdagen. Van eenvoudig en herkenbaar met sprinten, springen en speerwerpen tot Extreme Sports met pumptracks, mud runs en andere activiteiten waar geen kind nee tegen zal zeggen.

We werken altijd volgens een vast patroon. We leggen graag persoonlijk contact. Bespreken de wensen en mogelijkheden en doen op basis daarvan een voorstel. En we denken natuurlijk ook gewoon goed mee. Snel, overzichtelijk en eerlijk. Dat is waar we voor staan.  

bottom of page