top of page

Luchtbuks schieten

Bij WildWoozt Events bieden we een unieke en spannende activiteit aan: buks schieten! Tijdens onze clinic nemen we je mee in de wereld van precisieschieten, waarbij we je stap voor stap uitleggen hoe je als een professional kunt schieten.

De Clinic

Onze ervaren instructeurs beginnen met een uitgebreide uitleg over de veiligheid en de basisprincipes van het buks schieten. We behandelen de juiste houding, hoe je het wapen moet vasthouden, richten en afdrukken. Na de theorie ga je onder begeleiding zelf aan de slag.

Verschillende Doelen

Bij WildWoozt Events schieten we op diverse, uitdagende doelen. Dit maakt de ervaring afwisselend en leuk voor iedereen, van beginners tot gevorderden.

  • Ratten: Deze doelwitten zijn perfect voor het oefenen van precisie. Ze zijn klein en vergen een vaste hand en een scherp oog.

  • Raven: Grotere doelen die op verschillende afstanden geplaatst worden, waardoor je leert om je techniek aan te passen aan de afstand.

  • Bewegende Muizen: Voor de echte uitdaging! Deze doelen simuleren een bewegend doelwit, waardoor je je reflexen en nauwkeurigheid kunt testen.

  • Sterretjes: Kleine, glinsterende doelen die je concentratie en precisie op de proef stellen.

  • Roosjes: De klassieke doelen waarop je je vaardigheden kunt verfijnen en je voortgang kunt meten.

Praktijkervaring

Na de uitleg en een paar oefenschoten op statische doelen, gaan we verder met de uitdagendere, bewegende en kleinere doelwitten. Onze instructeurs blijven bij je om tips te geven en ervoor te zorgen dat je je techniek steeds verder verbetert.

Bij WildWoozt Events draait het niet alleen om de techniek, maar ook om het plezier en de ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau kan genieten van het buks schieten.

Schiet je schietvaardigheden naar een hoger niveau bij WildWoozt Events en beleef een dag vol avontuur en precisie!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 11.59.47.jpeg
bottom of page