top of page

RC Racing

Bij WildWoozt Events bieden we een spannende en dynamische activiteit aan: RC racen! Dit evenement is perfect voor iedereen die van snelheid en competitie houdt. Of je nu een beginner bent of een ervaren coureur, onze RC race-ervaring zal je hart sneller laten kloppen.

De Instructie en Oefening

We beginnen met een gedetailleerde instructie gegeven door onze deskundige begeleiders. Tijdens deze sessie leren we je de basisprincipes van het RC racen, zoals hoe je de auto bestuurt, hoe je het beste bochten neemt en hoe je snelheid en controle kunt balanceren. Na de theorie is het tijd om zelf te oefenen. Je krijgt de kans om vertrouwd te raken met de auto's en de baan, zodat je goed voorbereid bent voor de wedstrijden.

De Wedstrijden

Na het oefenen organiseren we verschillende spannende wedstrijden:

  • Individuele Voorzichtige Race: Hier racet iedereen individueel en voorzichtig om te wennen aan de auto en de baan. Het doel is om de controle over je voertuig te verbeteren zonder tijdsdruk.

  • Team Races: We verdelen de deelnemers in teams, die tegen elkaar strijden. Teamwork en strategie zijn cruciaal om als eerste over de finish te komen.

  • Tegen de Richting In: Voor een extra uitdaging racen we tegen de gebruikelijke rijrichting. Dit test je aanpassingsvermogen en reactievermogen.

  • Team Estafette: In deze racevorm racen teamleden om beurten. Wanneer een teamlid zijn ronde heeft voltooid, geeft hij de auto door aan de volgende coureur in het team. De samenwerking en coördinatie binnen het team zijn hier de sleutel tot succes.

Een Dag vol Actie en Plezier

Bij WildWoozt Events draait het om plezier en uitdaging. Onze RC race-activiteit biedt een perfecte mix van leren, oefenen en competitief racen, waardoor iedereen een geweldige tijd beleeft. Kom en ervaar de opwinding van RC racen en laat zien dat jij de snelste coureur bent!

Ontwerp zonder titel-5.png
bottom of page